Faqja e autorit

Edgar Morin


Edgar Morin eshte nje shkrimtar Francez ,filozof ,sociolog dhe Drejtues Shkencor i shquar ne Qendren Kombetare te Kerkimeve Shkencore franceze.Eshte mendimtar i nderdisiplinar dhe i panenshtruar, autori i "Rruges" njihet per konceptimin e "te menduarit kompleks" ne vepren e tij madhore "Metoda". Ai eshte 'Doktor Honoris Causa' ne njezet e kater universitete te botes. Veprat e tij jane perkthyer ne njezet e tete gjuhe dhe ne dyzet e dy vende te botes.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania