Buy this product
1200 Lekë

E vetmja histori ( Published by: in 2022 )

Author:  Julian Barnes

Një verë, në vitet '60, në një lagje të pasur në periferi të Londrës, nëntëmbëdhjetëvjeçari Pol kthehet në shtëpi nga universiteti dhe nxitet nga mamaja të anëtarësohet te klubi i tenisit. Atje ai luan në partneritet me Suzan Macleod, dyzet e tetë vjeç, me vetëbesim, me humor dhe e martuar me dy vajza thuajse të rritura.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928464682
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 265
  • Book dimensions: 135 x 207 x 18 mm

More About the Author

Julian Barnes -

All rights reserved. © 2015 Library Albania