Buy this product
1000 Lekë

E nxehtë, e rrafshët, dhe e mbipopulluar ( Published by: IDK in 2010 )


E ardhmja është zgjedhja që bëjmë ne, jo një fatalitet. Të injorosh problemet që kemi sot, do të thotë të humbasësh shansin për t'i ndryshuar. Një libër i guximshëm, ku Thomas Friedman është një interpretues i rëndësishëm i botës së çoroditur në të cilën jetojmë. Bazuar në një punë kërkimore të hollësishme, godet ai vazhdimisht në shenjë. Libri përmban mjaft fakte tepër të rëndësishme, por, ç'është më e rëndësishmja merret me çështjen më të rëndësishme të kohës sonë.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: IDK (2010)
  • Published in: 2010
  • ISBN-13: 978-99956-810-9-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 400
  • Book dimensions: 155 x 225 x 25 mm

More About the Author

Thomas Lauren Friedman -

All rights reserved. © 2015 Library Albania