Buy this product
900 Lekë

E kuqja dhe e zeza ( Published by: Dituria in 2004 )

Author:  Stendal
Translator:  Remzi Xheneti

Romani tregon historinë e të riut inteligjent, të pashëm e ambicioz, të lindur në një familje të varfër, Zhylien Sorelit, që ka fatin të arsimohet dhe guximin e ambicien të dallohet në shoqërinë e lartë. Dy dashuritë e tij pasiononte: zonja Dë Rënal dhe Matilda dë la Mol, janë simbol i kundërshtive të egra, që përplasen në shpirtin e Zhylienit: nga njëra anë pasioni i pastër, nga ana tjetër ambicia e unit të tij për të triumfuar në shoqërinë e lartë.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2004)
  • Published in: 2004
  • ISBN-10: 99927-47-13-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 500
  • Book dimensions: 140 x 210 x 33 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania