Buy this product
700 Lekë

E fshehta e luginës së Piramidave ( Published by: Ideart in 2010 )

Author:  Emir Imamovi
Translator:  Ben Andoni

Dino Lostic i kishte provuar të gjitha në jetë. Ndoshta jo aq sa duhej vërtet, por të paktën lëvizte gjithnjë mes shtëpisë, kafenesë së lagjes dhe loto-sportit. Ai jetonte i qetë me të ëmën, Senën, prej pensionit të saj dhe të vëllait, rënë në luftë, derisa në qytezën Visoko nuk kishte mbërritur ende nga SHBA arkeologu amator dhe kushëriri i tij i parë Amer Trampo. Ai mbi kodrën e Visoçicës, apo më mirë të themi poshtë saj, ky zbuloi as më shumë dhe as më pak, por vetë piramidat. Dhe për më tepër ato piramida ishin boshnjake, parailire, mbetje të kulturës së Atlantidës.Pas zbulimit të piramidave qyteza Visoko befas u gjallërua, të gjithë njerëzit u shushatën edhe më shumë prej agjencive që shpërndarë lajmin për "zbulimin e Luginës së Piramidave boshnjake". Në hijen e piramidës jeta e banorëve të Visokos ndryshoi në mënyrë dramatike; dëshpërimi i gjendjes së pasluftës u zëvendësua me shpresën, e ngjashme me ngazëllimin e atyre minatorëve që erdhën të gërmonin në mënyrë vullnetare në fundjavë, filluan ekskursionet nga e gjithë Bosnja dhe madje edhe picat në qytet filluan të shpërndahen në formën e piramidës.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-29-68-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 304
  • Book dimensions: 130 x 210 x 20 mm

More About the Author

Emir Imamovi -

All rights reserved. © 2015 Library Albania