Buy this product
300 Lekë

E ëmbla shtepi ( Published by: Botimet MAX in 2008 )

Author:  Arnaud Cattrine
Translator:  Vjollca Leka

Ky roman tregon se si luhet fati i një familjeje përgjatë verës së tre viteve, në një interval kohor dhjetëvjeçar dhe në të njëjtin plazh: në brigjet e La Manshit. Nga njëra anë është Suzana - mamaja dhe gruaja e shtëpisë - e cila vendos t i japë fund jetës në  strehën e ëmbël . Nga ana tjetër është i shoqi, një burrë i shkatërruar nga vitet e gjata të mjerimit, si dhe vëllai i tij, Remoja, me jetën e tij të mistershme. Mbi të gjitha janë tre fëmijët - Lili, Vinsenti dhe Martini - të cilët do të tregojnë për jetën e tyre njëri pas tjetrit, duke u përpjekur t i zbërthejnë të vërtetat nëpërmjet heshtjes së tyre të ndjerë dhe prekëse, por edhe përmes pikëpyetjeve të mëdha. nRomani është një sagë shpirtërore, tronditës dhe larg pathosit e sentimentalizmave, ku përcaktohen me saktësi kufijtë e dhimbjeve, lëndimeve, humbjeve e shthurjes, por edhe të nevojës së parezistueshme për të jetuar dhe për të dashuruar.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet MAX (2008)
  • Published in: 2008
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-23-08-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 203
  • Book dimensions: 20 x 13 x 0 mm

More About the Author

Arnaud Cattrine -

All rights reserved. © 2015 Library Albania