Buy this product
150 Lekë

E bukura Zelandinë ( Published by: Extra in 2004 )

Author:  Dionis Bubani

Price: 150 Lekë
Buy this product
150 Lekë

Product Details

  • Publisher: Extra (2004)
  • Published in: 2004
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-36-36-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 40
  • Book dimensions: 169 x 237 x 2 mm

More About the Author

Dionis Bubani -

Dionis Bubani lindi në Bukuresht më 18 shtator 1926, në rrugën atëherë të quajtur "Turku", e më vonë "Malet Tatra". Shkollimin fillor dhe të mesëm e kreu në Bukuresht. Ishte djali i Gjergj Bubanit, përkthyes, editor e publicist. Gjatë viteve 1932-33 në Konstancë të Rumanisë Gjergji botoi gazetën ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania