Buy this product
1000 Lekë

E 15-ta çështje ( Published by: Argeta LMG in 2017 )

Author:  James Patterson

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Argeta LMG (2017)
  • Published in: 2017
  • ISBN-13: 978-9928-192-48-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 305
  • Book dimensions: 140 x 205 x 25 mm

More About the Author

James Patterson -

James Brendan Patterson (born March 22, 1947) është një autor amerikan. Ai është i njohur kryesisht për romanet e tij rreth Alex Cross, protagonist i serisë Alex Cross. Librat e tij kanë shitur më shumë se 300 milionë kopje dhe që mban rekordin botëror të Ginesit për të qenë personi i parë për të ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania