Buy this product
500 Lekë

Dyqani i vogël i maktheve - pudra e tmerrshme e gudulisjeve ( Published by: in 2021 )


Kur Nina, vajza nëntëvjeçare, hyn në "Dyqanin e vogël të maktheve", me endrrën dhe shpresën për të gjetur një vend pune, përballet me një pamje të çuditshme: pronari, zoti Kuk, po përpelitet në dysheme, duke mbajtur barkun me dorë nga të qeshurat. Menjëherë i vjen në ndihmë fantazma e quajtur Padi dhe së bashku fillojnë të kërkojnë pudrën jogudulisëse për të ndalur të qeshurat e zotit Kuk. Por gjërat vështiresohen kur në dyqan ia beh Mek Guja, oktapodi i përkedhelur i zotit Kuk, i cili futet në telashe sa hap e mbyll sytë.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928464279
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 60
  • Book dimensions: 150 x 210 x 5 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania