Buy this product
500 Lekë

Dyqani i vogël i maktheve dhe dhëmbët e humbur ( Published by: in 2021 )


Pasi perfundoi ditën e parë të punës, Nina shkoi të blinte një akullore në "Dyqanin e vogël të maktheve". Por aty ndeshi një vampir - pa dhembë! Nina vendos ta ndihmojë vampirin Lukas që t'i gjejë dhëmbët në dyqanin e zotit Kuk. Por, kushedi për ç'arsye, asnjë nga dhëmbët e vampirit nuk duket gjëkundi. Mos vallë dikush i ka fshehur me qëllim?! "Misteri i dhëmbëve të humbur" është libri i dytë i serisë "Dyqani i vogël i maktheve".

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928361011
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 60
  • Book dimensions: 150 x 210 x 7 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania