Buy this product
1000 Lekë

Drive e vërteta surprizuese rreth asaj që na motivon ( Published by: Minerva in 2021 )

Translator:  Maniela Sota

Libri më i shitur i New York Times që u ofron lexuesve një mënyre të re të menduari për motivimin duke hedhur poshtë paradigmat. Shumica e njerëzve besojnë se mënyra më e mirë për të motivuar është shpërblimi me para — qasja e llojit "shpërblim dhe ndeshkim". Ky është një gabim, thotë Daniel H. Pink (autor i librit Të Shesësh është njerëzore: E vërteta befasuese për motivimin e të tjerëve).

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Minerva (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928265364
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 255
  • Book dimensions: 140 x 207 x 25 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania