Buy this product
900 Lekë

Dritonjëza dhe fëmijët e detit ( Published by: Dituria in 2020 )

Translator:  Agim Doksani

Çdo mbrëmje, Dritonjëza, bija e rojtarit të farit, duhet të ndezë një fener, që anijet të mos shkojnë e të përplasen pas shkëmbit. Por një natë të stuhishme ngjau fatkeqësia. Feneri u shua, një anije u mbyt dhe paskëtaj aventurat zunë fill. Për të shlyer dëmin, Dritonjëza dërgohet të punojë si shërbyese në Shtëpinë e Zezë të admiralit, në kullën e së cilës, siç qarkullojnë fjalë poshtë e lart, thuhet se fshihet një përbindësh. Por ai që Dritonjëza gjen atje është më i çuditshëm se çdo përbindësh. Shpejt Dritonjëza përfshihet në një aventurë përrallore brenda një bote sirenash e piratësh, ku i duhet të luftojë me të gjitha forcat për miqësinë, lirinë dhe të drejtën për të qenë ndryshe.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 292 61 2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 326
  • Book dimensions: 143 x 210 x 30 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania