Buy this product
2000 Lekë

Dritëhijet e një miqësie që çuditi botën ( Published by: AlbPAPER in 2019 )


"Dritëhijet e një miqësie që çuditi botën" nuk është thjesht një libër që bazohet në kujtimet e diplomatit dhe gazetarit Muneka, as edhe një, kronikë e ngjarjeve dramatike që përfshijnë marrëdhëniet midis dy vendeve, dikur miq të ngushtë. Është shumë më tepër se kaq, është përpjekja serioze e studiuesit dhe sinologut Muneka për të zbërthyer dhe shpjeguar shkaqet dhe arsyet përse u zbehën dhe thuajse u shuan lidhjet e forta dhe miqësia e konsoliduar midis dy shteteve dhe udhëheqjeve të tyre, në dëm të interesave të vetë popujve që dikur e konsideronin njëri-tjetrin miq të ngushtë e madje vëllezër. Marko Bello - Ish Ministër i Integrimit Europian

Price: 2000 Lekë
Buy this product
2000 Lekë

Product Details

  • Publisher: AlbPAPER (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 05 262 9
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 544
  • Book dimensions: 167 x 241 x 34 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania