Buy this product
700 Lekë

Dritari i Gregut #15, Në pikë të hallit ( Published by: Ideart in 2021 )

Translator:  Artan Miraka

Kur Greg Hefli dhe familja e tij nisen për pushime në një udhëtim me makinë kampingu, të gjithë janë të mprehur për aventurën e jetës. Por planet e tyre ndeshin në pengesa, ndaj përfundojnë te një kamping që s’është tamam parajsë vere. Po gjërat për Heflët do të dreqosen më keq, kur nis një shi me gjyma dhe niveli i ujërave ngrihet gjithnjë e më lartë, duke i bërë të mendojnë në ia vlen t’i vazhdojnë më ato pushime... apo mos ndoshta tani gjenden në pikë të hallit!

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 272 65 2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 218
  • Book dimensions: 138 x 205 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania