Buy this product
800 Lekë

Dreri i trotuarëve ( Published by: Toena in 2011 )

Author:  Diana Çuli

Historia rrëqethëse e Fredit dhe Verës, historia e brezit te viteve ’70, vjen para lexuesit po aq e gjallë dhe jetësore, sa kur u paraqit dhe herën e parë. Është historia e një brezi dikur të ri, që kaloi në tunele të shumta historike: që nga trysnia më e egër e regjimit deri në periudhën e tranzicionit, që mbajtën mbi supe. Dashuria, ëmbëlsia, dhimbja, gabimi, pendimi,shpresa, vdekja…gjithçka që na mundon e na shtyn të mendohemi gjatë, e gjejmë në këtë libër.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2011)
  • Published in: 2011
  • ISBN-13: 978-99943-1-755-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 400
  • Book dimensions: 130 x 200 x 200 mm

More About the Author

Diana Çuli -

Diana Çuli, ka lindur në Tiranë, më 13 prill 1951, Shqipëri. Ajo është një shkrimtare e njohur, gazetare dhe politikane. Është diplomuar për Filozofi, Universiteti i Tiranës, më 1973. Pas diplomimit ajo ka punuar si redaktore në gazetën Drita, dhe ne gazetën franko-shqiptare Les letteres albanaises. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania