Faqja e autorit

Doros Antoniadis


Doros Antoniadis lindi në Nikosia më 1974 dhe jeton në Athinë me bashkëshorten dhe fëmijët e tij. Ka studiuar për matematikë, kreu studime pasuniversitare në shkenca kompjuterike dhe punon si inxhinier i telekonferencave. Libri i tij i parë ("Në syrin e demit", Botime Kastanioti, 2015) u përfshi në listën e ngushtë të shkrimtarëve që botojnë për herë të parë të Shoqërisë së Shkrimtarëve, kurse libri i tij i dytë ("Memento Mori", Botime Kastanioti, 2018), u përfshi në listën e ngushtë të çmimeve shtetërore për letërsinë në Qipro.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania