Buy this product
2000 Lekë

Dorëshkrimet efshehta të burgut ( Published by: Onufri in 2021 )

Author:  Visar Zhiti

...janë fletë të tmerrit...Mbase ka, por unë nuk kujtoj kështu një vepër kaq të freskët e të menjëhershme, të lidhur aq ngushtë me botën që zbulon dhe dëshmon...por këto janë dhe fletë triumfuese të poezisë...Liria mban vargjet e Visar Zhitit, edhe kur janë të pushtuara me argumente të zymta...

Price: 2000 Lekë
Buy this product
2000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928354112
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 607
  • Book dimensions: 150 x 207 x 35 mm

More About the Author

Visar Zhiti -

Visar Zhiti, lindur më 2 dhjetor 1952 në Durrës është shkrimtar shqiptar. Visar Zhiti ishte bir i aktorit dhe poetit Hekuran Zhiti (1911-1989). Visar Zhiti u rrit në Lushnjë, ku ai përfundoi shkollën e mesme në vitin 1970. Pas përfundimit të studimeve në Institutin e Lartë Pedagogjik në Shkodër (sot ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania