Buy this product
1200 Lekë

Don Kishoti i Mançes 2 ( Published by: Onufri in 2014 )


MIGUEL DE CERVANTES SAAVEDRA, lindi në Alcald- de-Henares Spanjë, në vitin 1547. E filloi karrierën e vet letrare me tregimin baritor "Galatea" ("Galatea", 1585). "Don Kishoti" u botua në dy kohë - pjesa e parë në vitin 1605, e dyta më 1615. Me shumë vlerë është botimi "Tregimet ekzemplare" 1613). Servantesi shkroi dhe botoi, përveç "Tregimet ekzemplare", edhe "Udhëtimi në Parnas", 16 14), që është më i gjati nga krijimet e tij poetike. "Tetë komedi dhe tetë intermexo" . Tregimi "Punët e Persilës e Sigismundës" ("Los trabajos de Persilesy Sigismunda") është botim postum, dedikimi i të cilit mban datën 19 prill 1616, katër ditë para se të vdiste shkrimtari

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2014)
  • Published in: 2014
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 164 88 9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 658
  • Book dimensions: 160 x 236 x 47 mm

More About the Author

Miguel De Cervantes Saavedr -

All rights reserved. © 2015 Library Albania