Faqja e autorit

Dolores Redondo


Dolores Redondo, lindur me 1969, studioi drejtesi, pastaj gastronomi, duke hapur dhe nje restorant me kuzhine baske. Sot, ne saje te suksesit te jashtezakonshem te romanit te saj 'Rojtari i padukshem' dhe, me ne pergjithesi, te 'Trilogjise se Baztanit', ajo eshte nje nder shkrimtaret me te famshme spanjolle, e perkthyer ne mbare boten. Romani i saj 'Rojtari i Padukshem' eshte bere film nga i njejti producent i 'Milenium' bazuar ne romanin e Stieg Larsson-it.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1100 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania