Buy this product
300 Lekë

Doktor Oksi ( Published by: in 2007 )

Author:  Jules Verne

Doktor Oksi se bashku me asistentin e tij, Izhene, shkojnë në komunitetin e vogël të Kikendones. Ai premton ta ndriçojë qytezën me një rrjet tubash me gaz oksihidrik. Gjatë ndërtimit të këtij rrjeti, komuniteti i qetë entuziazmohet mjaft, deri në atë pikë, sa ata janë gati të luftojnë me komunitetin fqinj. Por cili është shkaku i këtij ndryshimi në natyrën e njerëzve të mirë të Kikendones? Ndoshta ka diçka në ajër, por vetëm Doktor Oksi dhe asistenti i tij Izhene e dinë me siguri.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 975-266-094-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 74
  • Book dimensions: 127 x 201 x 6 mm

More About the Author

Jules Verne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania