Buy this product
700 Lekë

Djali që rriti dragonj ( Published by: Ideart in 2020 )

Translator:  Artan Miraka

Ne rrisim dragonj. Dhe, sa për ta ditur, ata janë një bela shumë më e madhe se kastravecët! Ndotin në trahananë e babit? PO. Të ndjekin macen? PO. I vënë zjarrin furçës së dhëmbëve? PO. Po ju them edhe diçka tjetër. Sytë e tyre si diamant shkëlqejnë kur të shohin. Fryma e tyre e ngrohtë të gudulis veshin. Dhe duhet ta mbani të fshehtë, sepse kush nuk do të donte një dragua?

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 272 53 9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 206
  • Book dimensions: 130 x 200 x 18 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania