Buy this product
1000 Lekë

Djali që mashtroi botën ( Published by: Botart in 2020 )


Kur një gënjeshtër e vogël e bardhë të çon drejt një mali me telashe... Koli është i çuditshmi i shkollës: fëmijët e tjerë kanë pajisjet dhe atletet më të fundit, kurse familja e tij mezi e shtyn fundin e muajit. Kjo deri në ditën që njëra prej pikturave të tij zbulohet si treguese talenti dhe shitet për mijëra paund, në një galeri të fisme arti në Londër. Papritur, Koli e gjen veten në qendër të vëmendjes së botës ndërkombëtare të artit, si personazh kryesor drejtpërsëdrejti në televizor, me një pasuri që shkon përtej ëndrrave të tij më të shfrenuara, i lëvduar si djalë gjeni. Ishte MREKULLI të qenit i famshëm... por Koli ruan një sekret të turpshëm që, nëse del në shesh, mund ta shkatërrojë çdo gjë rreth tij... Një histori fame dhe pasurie, të bërit të gabimeve dhe të mësuarit si të jesh vetvetja.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 341 09 9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 312
  • Book dimensions: 140 x 205 x 30 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania