Buy this product
700 Lekë

Djali i Ertugrulit Osmani 1 ( Published by: Fan Noli in 2018 )


Ishte urdhër i Zotit të merrje pjesë në luftë, të luftoje me ata që e kishin të detyruar të ishin në shërbimin dhe urdhrin e Islamit. Kur'an-i i Madhërieshem ishte udhëheqesi i madh. Duke u quajtur si shembulli më i mire, ai shikohej si i vetmi burim i dijes, ai ishte libri i shenjtë, Kur'an-i i madhërishëm; një sundimtar, nëse mban mbi kokë Kur'an-in e Madherueshem, nësë e do, e respekton, nëse tregon besnikeri ndaj librit që midis faqeve të tij mban rregullin hyjnor, që shpall ekzistencen më të lartë, sigurisht populli i shtetit të tij përfshin vite lumturie dhe qetesie.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-251-25-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 270
  • Book dimensions: 145 x 205 x 14 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania