Buy this product
500 Lekë

Djali dhe ishulli ( Published by: Mediaprint in 2019 )


Ai edhe po gëzohej që do të ikte nga ishulli, edhe po mërzitej që po ikte. Jeta që kishte bërë e kishte mësuar të jetonte egër dhe të mos trembej nga asgjë. Prandaj nuk kishte frikë. Gjithashtu kishte bërë një jetë që kish dashur në fakt gjithmonë ta bënte. Të ishte pranë detit të bukur e të kaltër. Por mendonte se kishte jetuar mjaft në vetmi.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 08 422 4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 170
  • Book dimensions: 149 x 208 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania