Buy this product
700 Lekë

Ditari i Suzanës për Nikolasin ( Published by: Toena in 2012 )

Author:  James Patterson
Translator:  Fatmir Ndreu

Keti Uilkinson, më në fund, ka gjetur burrin e përsosur - por, papritmas, ai zhduket një ditë, duke lënë pas vetëm një ditar të shkruar nga një nënë e re, Suzana, për të birin e saj, Nikolasin. Në të, ajo zbulon romancën mes saj dhe babait të fëmijës, shpresat e saj për martesë dhe gëzimin e pakrahasueshëm kur u bë nënë. Ndërsa Keti lexon, kupton se burri që dashuron është i shoqi i Suzanës. Tashmë, e tmerruar, por me shpresë, Ketit i duhet të mundohet për të kuptuar atë që ka ngjarë - si dhe të zbulojë nëse dashuria e saj e re ka ndonjë mundësi të vogël për të mbijetuar.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2012)
  • Published in: 2012
  • ISBN-13: 978-99943-1-839-1
  • Page nr.: 262
  • Book dimensions: 125 x 200 x 22 mm

More About the Author

James Patterson -

James Brendan Patterson (born March 22, 1947) është një autor amerikan. Ai është i njohur kryesisht për romanet e tij rreth Alex Cross, protagonist i serisë Alex Cross. Librat e tij kanë shitur më shumë se 300 milionë kopje dhe që mban rekordin botëror të Ginesit për të qenë personi i parë për të ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania