Buy this product
7000 Lekë

Ditari i Gregut, Seti me 10 vëllimet e para ( Published by: Ideart in 2019 )

Translator:  Artan Miraka

Të jesh fëmijë ta sjell në majë të hundës. Askush nuk e di këtë më mirë se Greg Hefli, që e gjen veten të ngecur në shkollën 9-vjeçare, ku ngordhalaqi i vogël ndan korridoret me fëmijë më të gjatë, më të këqij, që madje edhe rruhen. Në “Ditarin e Gregut” autori dhe ilustruesi, Jeff Kinney, na paraqet një hero ndryshe. Siç e thotë edhe Gregu: Mos prisni të lexoni gjëra si “I dashur ditar kështu” a “I dashur ditar ashtu”! Për fat të mirë Gregu nuk i bën ato që thotë dhe ato që bën në të vërtetë janë gjëra krejt të ndryshme. 10 vëllimet e para të “Ditari i Gregut” tashmë vinë në një set të vetëm.

Price: 7000 Lekë
Buy this product
7000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 272 38 6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 2180
  • Book dimensions: 140 x 205 x 166 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania