Buy this product
700 Lekë

Ditari i Gregut #5, E vërteta e hidhur ( Published by: Ideart in 2017 )

Translator:  Artan Miraka

Gregu gjendet papritmas mes tensioneve të festave "djem e vajza", përgjegjësive në rritje, madje edhe ndryshimeve të frikshme që vijnë kur rritesh - dhe të gjitha këto pa pasur në krah shokun e ngushtë, Roulin. A mund t'ia dalë Gregu i vetëm? Apo i duhet të përballet me "te vërtetën e hidhur"? "Ditari i Gregur" vlerësohet nga USA Today, Publishers Weekty dhe New York Times si libri bestseller Nr. 1.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-201-77-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 218
  • Book dimensions: 140 x 203 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania