Buy this product
700 Lekë

Ditari i Gregut #4, Ditë qeni ( Published by: Ideart in 2017 )

Translator:  Artan Miraka

Janë pushimet e verës... moti është i shkëlqyer dhe gjithë fëmijët kënaqen përjashta. Po Greg Hefli ku është? Brenda në shtëpi, duke luajtur videolojëra me perde të mbyllura. Gregu, që e pranon edhe vetë që është "shtëpiak", na shpalos fantazinë e tij për verën: asnjë përgjegjësi dhe asnjë rregull! Por mami i Gregut e mendon ndryshe verën e përkryer... plot me veprimtari jashtë shtëpisë dhe së bashku "si familje". Plani i kujt do të fitojë? Apo një pjesëtar i ri në familjen Hefli do të ndryshojë gjithçka?

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-201-60-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 218
  • Book dimensions: 141 x 203 x 17 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania