Buy this product
700 Lekë

Ditari i Gregut #3, U mbush kupa ( Published by: Ideart in 2016 )

Translator:  Artan Miraka

Tani e dimë mirë,Greg Heffley-i nuk heq dorë nga dredhitë e tij prej përtaci. Dikush duhet t’ia shpjegojë babit të Gregut. Në fakt, Frank Heffley-i mendon t’ia mbledhë rripat të birit dhe e regjistron në skuadra të ndryshme sportive. Sigurisht, Gregu u bën bisht me lehtësi përpjekjeve të të atit për ta ndrequr. Por kur babi i Gregut e kërcënon se do ta çojë në akademinë ushtarake, Gregu e kupton se duhet të bëjë diçka...ndryshe do ta pësojë keq.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-201-40-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 2018
  • Book dimensions: 136 x 203 x 16 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania