Buy this product
700 Lekë

Ditari i Gregut #14, Katastrofë totale ( Published by: Ideart in 2021 )

Translator:  Artan Miraka

Priten ndryshime të mëdha për Greg Heflin dhe familjen e tij. Po e bëjnë shtëpinë më të bukur! Por me krijesat e paftuara, mykun helmues dhe muret që bien, Gregu zbulon shpejt se restaurimi nuk është ashtu siç pritej... Kur më në fund pluhuri do të davaritet, a do të arrijnë Helflët të qëndrojnë... apo do t’u duhet të largohen nga qyteti?

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 272 64 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 218
  • Book dimensions: 140 x 205 x 19 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania