Buy this product
700 Lekë

Ditari i Gregut #10, S'mban më ujë pilafi ( Published by: Ideart in 2019 )

Translator:  Artan Miraka

Dikur jeta ka qenë më e bukur, apo jo? Kjo është pyetja që ngre Gregu, teksa qyteti i tij stakon pajisjet elektronike vullnetarisht. Por jeta moderne ka komoditetet e veta dhe Gregu s’është prerë për një botë të stilit të vjetër. Me tencionin që ngrihet brenda dhe jashtë shtëpisë së Gregut, a do ta gjejë dot Gregu një mënyrë për të mbijetuar? Apo jeta sipas stilit të vjetër, për një fëmijë si Gregu, është tepër e vështirë?

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 272 36 2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 217
  • Book dimensions: 140 x 206 x 17 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania