Buy this product
1200 Lekë

Diplomacia ( Published by: AIIS in 2017 )


Diplomati, autori, kritiku dhe gazetari britanik, Sër Harold Nikolson (1886-1968), njihet gjerësisht si një autoritet mbi procedurën dhe problemet diplomatike. Mes veprave të tij të shumta janë tre vëllimet Diares and Letters, kronikat e tij mbi jetën politike dhe shoqërore britanike të mesit të shekullit të njëzetë. Disa nga veprat e tij të tjera janë: The English Sense of Humour; King George V, His life and region dhe The age of reason.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: AIIS (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-195-17-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 216
  • Book dimensions: 140 x 220 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania