Buy this product
1000 Lekë

Dijet e fshehta ( Published by: Fan Noli in 2012 )

Author:  OSHO
Translator:  Fatmir Dibra

Cila është rëndësia e vërtetë e tempullit? Pse ujërat e Gangut zotërojnë veti të veçanta shëruese? Si ta shfrytëzosh fuqinë e "syrit të tretë"? Dhe çfarë të fshehtash mund të na zbulojë astrologjia? Autori i fton lexuesit në udhëtimin e habitshëm drejt dijeve të lashta, prej burimeve të të cilave kanë dalë të gjitha shkencat e sotme. A do të mundemi ta shfrytëzojmë ndihmën e mjeshtrit të përndritur? Gjithçka varet prej nesh.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-86-96-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 223
  • Book dimensions: 145 x 205 x 15 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania