Buy this product
1200 Lekë

Diana historia e saj e vërtetë - rrëfim në vetën e parë ( Published by: in 2021 )


Botimi i parë, në qershor 1992, i librit "Diana: Historia e saj e vërtetë", ndryshoi një herë e përgjithmonë mënyrën e perceptimit të publikut për Dianën, Princeshën e Uellsit dhe Monarkinë Britanike. E pritur fillimisht me mosbesim dhe përçmim, kjo biografi bestselling, është kthyer tashmë në një letërsi klasike unike, jo thjesht për shkak të përmbajtjes së bujshme, por edhe për arsye të përfshirjes personale të Dianës në procesin e publikimit. Tani, njëzet e pesë vjet më vonë, përparimet në teknologji kanë nxjerrë në dritë pjesë që më parë vlerësoheshin të padeshifrueshme, nga intervistat e regjistruara në fshehtësi me Princeshën, duke ofruar informacione të reja drithëruese për mendjen e Dianës, dhe një kronikë vërtet mahnitëse të jetës së saj brenda Familjes Uindsor. Në këtë vëllim krejtësisht të riparë e të zgjeruar, Andrew Morton, paraqet materiale të reja, që e kanë burimin te regjistrimet e jashtëzakonshme dhe që kanë çuar në rivlerësimin e trashëgimisë dhe rëndësisë së saj për Familjen Mbretërore. Ndonëse nuk është më mes nesh, nuk ka dyshim se Princesha nuk është harruar. Diana: Historia e saj e vërtetë — rrëfim në vetën e parë, është biografia më e arrirë që mund të ndeshim ndonjëherë.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928464286
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 445
  • Book dimensions: 155 x 235 x 35 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania