Buy this product
800 Lekë

Dhembja dhe meditimi ( Published by: Fan Noli in 2012 )

Author:  OSHO
Translator:  Sadedin Limani

Jeta është aventurë: Shkohet vetiu rrugës, gjithnjë larg e më larg. Dhe sa më larg shkon, aq më i vuajtur dhe më i mjerë bëhesh. Vihesh në kërkim të lumturisë, por sa më shumë që e kërkon, aq më shumë largohesh prej saj. Ju mund ta shikoni këtë në jetën tuaj! Kjo nuk është filozofi. Ajo është thjesht një fakt. Secili është në kërkim të fatit, në kërkim të lumturisë. Por sa më shumë largohesh, aq më i varfër bëhesh.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-86-99-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 224
  • Book dimensions: 135 x 205 x 20 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania