Buy this product
1000 Lekë

Dhe malet oshëtinë ( Published by: OMSCA-1 in 2013 )

Author:  Khaled Hosseini
Translator:  Oriana Tamburi

Autori # 1, më i shituri në Nju-Jork, Khaled Hosseini, vjen sërish me një libër të ri pas gjashtë vjetësh. Një libër emocional, provokues dhe i paharrueshëm, që përshkruan se si dashurojmë, si kujdesemi për njëri- tjetrin dhe se si zgjedhjet që bëjmë, reflektohen brez pas brezi. Në këtë roman, Hosseini shpalos mënyrat e larmishme se si familjet mbështetin, lëndojnë, tradhtojnë, nderojnë dhe sakrifikojnë për njëri-tjetrin. Duke ndjekur hap pas hapi personazhet e tij, zgjedhjet dhe dashuritë nëpër botë - nga Kabuli në Paris, më pas në San Fransisko dhe në ishullin grek Tinos - historia zgjerohet duke u bërë më e ndërlikuar emocionalisht, më tërheqëse dhe më e fuqishme pas çdo faqeje që shfletojmë.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2013)
  • Published in: 2013
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-132-25-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 430
  • Book dimensions: 137 x 205 x 30 mm

More About the Author

Khaled Hosseini -

All rights reserved. © 2015 Library Albania