Blije këtë produkt
400 Lekë

Devijimet sociale ( Botuar nga: Logos-A në 2020 )

Autori:  Bejtulla Demiri

Hulumtimi sociologjik mbi fenomenin e devijimit social, si dhe elaborimi i qëndrimit të Fesë islame ndaj devijimit social, është një problem shumë me interes shkencor në shoqërinë moderne globale. Në këtë kontekst dua të theksoj se nevoja e domosdoshme e hulumtimeve të tilla në periudhën në të cilën jetojmë, është rezultat i kompleksitetit shoqëror, si dhe fenomenit të devijimit social (patologjisë sociale) si derivat i shoqërisë moderne. Religjioni si fenomen shoqëror ka një rol shumë të rëndësishëm në rregullimin e marrëdhenieve shoqërore, ku bëjnë pjesë edhe fenomenet sociopatologjike.

Çmimi: 400 Lekë
Blije këtë produkt
400 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: Logos-A (2020)
  • Botuar në: 2020
  • Gjuha e publikimit: Shqip
  • ISBN-13: 9789989587931
  • Formati: me kapak të hollë
  • Nr. faqe: 128
  • Përmasat e librit: 134 x 205 x 10 mm

Njihu me Autorin

Bejtulla Demiri -

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania