Buy this product
1100 Lekë

Detyre mbreterore ( Published by: Dudaj in 2005 )

Author:  Paul Burrel
Translator:  Pranvera Xhelo

Ai ishte maxhordomi i preferuar, që krijoi një marrëdhënie të rrallë me Mbretëreshën. Ishte kryeshërbëtori të cilin Princesha e Uellsit e quante  shkëmbi im dhe i vetmi njeri të cilit mund t i besoj .U akuzua për vjedhje dhe, pas ndërhyrjes shumë të rëndësishme të sovranes, u shpall i pafajshëm. Ka qenë njeriu më i besuar, miku më i ngushtë  dhe është i vetmi person që është në gjendje ta ndajë mitin nga e vërteta e jetës së Dianës.

Price: 1100 Lekë
Buy this product
1100 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2005)
  • Published in: 2005
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-33-54-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 480
  • Book dimensions: 0 x 0 x 0 mm

More About the Author

Paul Burrel -

All rights reserved. © 2015 Library Albania