Buy this product
900 Lekë

Dekalogu i një lagjeje tiranase (ese rrëfimtare mbi çfarë humbim) ( Published by: in 2020 )


Gjithnjë të njëjta, riprodhime të vetes ad perpetuum, ndonëse larg sho-shoqes, vilat e braktisura të Tiranës së dikurshme kur bien nuk marrin me vete veç tullat e baltën e tyre të qerpiçit, por dhe dëshminë e thurimës sociale e kulturore të jetëve që kanë frymëtuar në to, jetë të cilat nuk i regjistroi kurrë asnjë regjistër zyrtar. Ky dekalog synon të jetë një homazh për gjithë këto vila, dikur banesa.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 4627 0 1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 141
  • Book dimensions: 114 x 195 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania