Buy this product
900 Lekë

Dëgjoje zemrën time ( Published by: Dituria in 2018 )

Translator:  Erion Kristo

Kur mësueses së re i ngjitin nofkën Harpia Sferca dhe çdo ditë shkolla shndërrohet në një betejë, ju mund të besoni përnjëmend se në klasën e IV D ndodhin nga të tëra! Midis skeletëve që duhen ngritur në këmbë, gjeneralëve austriakë dhe fantazmave në korniza, lexuesve të fotoromaneve dhe panterave prej kadifeje, tri heroina, Eliza, Priska dhe Rozalba, do të udhëheqin luftën kundër padrejtësisë, mjaft që fitorja të arijë, e ngadaltë por e paepur ama,si vrapi i një breshke...

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-217-56-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 436
  • Book dimensions: 140 x 205 x 25 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania