Faqja e autorit

Dea Toçi


Dea Toçi u lind në Tiranë më 29/06/1990. Ka përfunduar studimet në fakultetin e drejtësisë dhe ka marrë titullin Master në drejtimin juridik penal. Gjithashtu është diplomuar në Fakultetin e Gazetarisë. Aktualisht ushtron profesionin e avokates. Ky është libri i parë i saj.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania