Faqja e autorit

Dawn Huebner


DAWN HUEBNER, Ph.D., është psikologe klinike në Exester, New Hampshire, e specializuar në trajtimin e fëmijëve dhe prindërve të tyre.
Ilustrimet e gjalla të Bonnie Matthews-it shfaqen në shumë libra dhe revista per fëmijë. Ajo jeton në Baltimore.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania