Author Page

David Walliams


David Walliams është një fenomen në letërsinë për fëmijë. Deri më sot i janë shitur mbi 23 milionë libra dhe është përkthyer në mbi 53 gjuhë.
Legjenda Tony Ross është botuar në të gjithë botën. Ai ka ilustruar mbi 20000 libra!
Ky libër është bashkëpunimi i tetëmbëdhjetë i Davidit me Tonin.

View author books

titleToAlt
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 900 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1500 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania