Faqja e autorit

David Walliams


David Walliams është një fenomen në letërsinë për fëmijë. Deri më sot i janë shitur mbi 23 milionë libra dhe është përkthyer në mbi 53 gjuhë.
Legjenda Tony Ross është botuar në të gjithë botën. Ai ka ilustruar mbi 20000 libra!
Ky libër është bashkëpunimi i tetëmbëdhjetë i Davidit me Tonin.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania