Faqja e autorit

David Grossman


David Grossman lindi në Jeruzalem. Është autor i shumë veprave të letërsisë artistike, publicistike dhe për fëmijë. Vepra e tij është përkthyer në tridhjetë gjuhë të botës. Është fitues i çmimeve të shumta jo vetëm në Izrael, por edhe në Francë, Gjermani, Itali etj.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania