Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

David Baddiel


David Baddiel ka lindur ne 28 maj 1964 ne Troy te qytetit te New Yorkut.
Ai eshte nje komedian amerikan, novelist dhe prezantues televizive .

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania