Buy this product
700 Lekë

Dasma në Krishtlindje ( Published by: Toena in 2012 )

Author:  James Patterson
Translator:  Shpresa Osmeni

Një histori e ngrohtë pushimesh, mbi pushtetin e familjes dhe të dashurisë. Pema është zbukuruar, ëmbëlsirat janë bërë dhe pakot janë përfunduar, por festa më e madhe këtë Krishtlindje është dasma e Gabi Samërhillit. Qëkurse bashkëshorti i saj vdiq tre vjet më parë, katër fëmijët e Gabit janë larguar, të gllabëruar nga turbullirat e jetës së tyre. Ata nuk i kanë festuar Krishtlindjet së bashku që kur vdiq babai i tyre. Kur Gabi i lajmëron ata se do të martohej – dhe se dhëndri do të mbetej sekret deri në ditën e dasmës – ajo përfundimisht do t’i sillte ata në shtëpi për Krishtlindje. Por dasma nuk është e vetmja surprizë. Ka edhe një dhuratë të papritur që do të ndryshonte jetën e tyre përgjithmonë. Me personazhe që të prekin thellë dhe lëvizjet emocionale të James Patterson, Dasma në Krishtlindje është një vështrim i freskët në familje.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-1-840-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 232
  • Book dimensions: 130 x 200 x 15 mm

More About the Author

James Patterson -

James Brendan Patterson (born March 22, 1947) është një autor amerikan. Ai është i njohur kryesisht për romanet e tij rreth Alex Cross, protagonist i serisë Alex Cross. Librat e tij kanë shitur më shumë se 300 milionë kopje dhe që mban rekordin botëror të Ginesit për të qenë personi i parë për të ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania