Buy this product
1000 Lekë

Dashuria ka ligjet e saj ( Published by: Fan Noli in 2009 )

Author:  Linda Howard
Translator:  Fatmir Dibra

Fejt, endej pyllit duk vështruar sipër dritën e diellit, të përthyer tek kurorat e blerta të pemëve dhe mendonte se aroma më e mrekullueshme i përkiste Grej Rujardit. Ndjenjën e fshehtë ndaj tij, Fejt e ruante thellë në zemrën e saj vajzërore. Nuk arrinte ta takonte shpesh Grejin - së largu, natyrisht, - gjatë ardhjeve të tij të herë pas hershme në qytet, po për hir të këtyre çasteve të shkurtra ia vlente të jetonte. Kur deri tek ajo arrinte zëri i tij i burrëror dhe i fortë, Fejt dridhej e tëra nga lumturia. Kurse sot ajo ishte afruar me të aq, sa kishte arritur të ndiente erën dhe aromën e trupit të tij. Madje, më tepër se kaq, ai e kishte prekur atë! Ende Fejt i rrotullohej koka, ndonëse ai çast magjik kishte kaluar tashmë.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-52-71-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 380
  • Book dimensions: 150 x 208 x 25 mm

More About the Author

Linda Howard -

All rights reserved. © 2015 Library Albania