Buy this product
1500 Lekë

Dashuri dhe pushtet ( Published by: Fan Noli in 2016 )

Author:  Danielle Steel
Translator:  Xhimi Lazri

Pushteti, fuqia, epërsia janë baza e suksesit në ditët e sotme. Fuqia, vendosmëria dhe guximi janë tri cilësitë, më anën e të cilave mund të arrish kulmin e suksesit. Fiona Karson dhe Marshall Ueston i kanë arritur majat. Por nëse Fiona, një grua e vetmuar me dy fëmijë, flijon lumturinë femërore për hir të punës e figurës së nënës, Marshalli e shijon jetën, duke rrezikuar të shkojë deri në kufinjtë e skandalit. Eshtë e qartë se ata janë tipa krejt të ndryshëm. Megjithatë, shtypi i kundondodhur nuk bën gjë tjetër veçse përgjon rastin për të ngulur kthetrat edhe në jetën private jo vetëm të Marshallit mendjelehtë e të shkujdesur, por edhe të Fionës së papërlyer...

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-203-59-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 364
  • Book dimensions: 145 x 205 x 31 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania