Buy this product
600 Lekë

Darma ( Published by: in 2018 )


Darma është natyra e brëndshme, e cila ka arritur brenda secilit prej nesh një fazë të caktuar të zhvillimit dhe shpalosjes." Annie Sesant Njeriu e sheh veten të ndarë nga e gjithë shoqëria dhe bota, por pëmes këtij libri do të kuptojmë se nuk jemi të ndarë nga asgjë dhe se jemi të lidhur me gjithcka. Fija e artë e cila na lidh me ço gjë është Darma dhe mënyra me të cilën ajo funksionon është Karma. Për secilin lexues ky libër është një portë që të fton të njohësh vetveten dhe rolin tënd në këtë botë dhe njëkohësisht merr rolin e një manual,i cili na tregon përmes miteve dhe shembujve praktik se cfarë do të thotë të jetojë dikush me të vërtetë, të gjejë arsyen e jetes së tij duke u bërë kështu një me Darmën.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-259-36-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 96
  • Book dimensions: 137 x 190 x 8 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania